dantela

In 2015 poarta dantela cat mai sic si indraznet

In 2015 poarta dantela cat mai sic si indraznet

Sofisticata, sexy si sic pentru eternitate, dantela a fost pentru mult timp indispensabila pentru serile mai festive. Ea reprezinta o tendinta atemporala si accesibila indiferent de buget. Dar uneori este destul de dificil sa o integrezi cu succes intr-un dressing mai trendy. Iata insa cateva idei de a purta-o cu indrazneala si fashion.

Dantela fluo. Atunci cand aceata se intalneste cu cele mai vii culori, rezultatul este unul exploziv. Eleganta unei rochii din dantela si un strop de fantezie fluo este tot ceea ce ai nevoie. Adauga tinutei si accesorii moderne si gata.

Dantela si pielea. Pentru cele mai sofisticate look-uri, ai nevoie de o tinuta care sa imbine dulceata dantelei cu caracterul sexy al pielii. Un top din dantela alaturi de o pereche de pantaloni din piele sunt cea mai buna alegere.

O tinuta in intregime din dantela. Un costum din acest material este cea mai buna alternativa la o rochie de seara. O geanta plic mai sic va completa de minune tinuta.

Pantofii din dantela. Este cel mai trendy accesoriu pentru anul 2015, un accesoriu frumos si delicat.

Salopeta din dantela. Este gratioasa si delicata si este ideala pentru ocaziile mai speciale. Pentru o alura sobra si sic mai poti completa tinuta cu bijuterii si pantofi eleganti.

Share Button
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>