moda

Moda – patru porunci pentru ca tu sa fii cea mai fashion in 2015

Moda – patru porunci pentru ca tu sa fii cea mai fashion in 2015

Un nou sezon isi va face aparitia cu tot cu lotul sau de noutati si cu reinnoirea garderobei, cu noile tendinte sau piese vestimentare must have. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a fi cea mai fashion.

Indrazneste sa porti glitterul. Da. Se vor purta chiar si dupa sarbatori. Sosetele cu paiete sunt noul must have iar topurile usor irizate sunt cele care te vor face sa arati ca si o printesa.

Trebuie sa vezi viata in nuante de Marsala. Nuanta anului 2015 este un bordo profund care iti va intensifica tinutele si care te va transforma intr-o femeie fatala.

Da mai multa putere accesoriilor. Un look minunat se poate distinge prin intermediul accesoriilor alese cu grija. Care sunt cele mai trendy accesorii ale momentului? Sosetele girly care sublimeaza tinuta, dar si gentile, caciulile sau esarfele. Nimic nu trebuie sa fie lasat la intamplare.

Inspira-te de la fashioniste dar nu exagera. Chiar daca te inspira pentru a fi cea mai trendy si avangardista nu trebuie sa le copiezi de tot. Trebuie sa fii tu deoarece personalitatea ta face parte din farmecul tau.

Esti gata sa fii cea mai trendy in 2015?

Share Button
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>