imprimeurile

Mixeaza imprimeurile ca si o profesionista

Mixeaza imprimeurile ca si o profesionista

In ultimul timp se pare ca este din ce in ce mai trendy sa amesteci, sa potrivesti imprimeurile care ti se pareau o combinatie improbabila pana la acea ora. Dar sa mixezi imprimeurile poate sa fie o arta si o distractie. Deci trebuie sa inveti si tu cum sa mixezi cele mai trendy si indraznete motive ale sezonului.

Imprimeul pepita. Poti imbina acest imprimeu in alb si negru cu alte motive in alb si negru. Poti indrazni sa porti imprimeul pied de coq sau alte imprimeuri elegante sau casual.

Dungile. Sunt cele care dau tonul in acest sezon. Si poti purta orice cu ele – flori, buline si alte tipuri de dungi. Si toate culorile sunt si ele permise. Fusta cu dungi de exemplu se poate purta alaturi de o haina cu motive, un cardigan cu dungi alaturi de o camasa cu buline. Nu uita ca poti amesteca si texturile.

Carourile. Fusta in caroruri se poate purta alaturi de dungi si alte caroruri. Te vei simti din nou ca si o scolarita. Dar una foarte fashion. Accesoriile trebuie sa fie in rest cat mai simple. Simpla combinatie a dungilor cu carourile sau tartanul va da o combinatie de foc.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>