carourile

Cum se poarta carourile?

Cum se poarta carourile?

Pregateste-te pentru un look plin de carouri. Imprimeul cu carouri se reinventeaza si devine un must have pentru garderoba ta. Clasic, masculin sau grafic, iti spunem cum sa il porti.

Versiune de « padurar ». Carouri largi adica inspirate din hainele canadiene pentru o alura cat mai cosy. Se poate adopta la locul de munca sau de fiecare data pentru o ocazie cat mai relaxata. Trebuie sa mizezi pe o rochie tip camasa pana la genunchi la care sa porti si o curea care sa sublinieze talia. Stilul poate sa fie rock sau cocooning si sa mizezi pe unele culori precum rosul, verdele sau bleumarinul.

Versiune oversized. Cele mai mari patratele grafice venite din universul pictural trebuie sa se regeaseasca la tine pe tricou. Mizeaza in acest caz pe o capa sau pe un poncho cu carouri. Va arata minunat alaturi de pantaloni eleganti si un top. Este un stil elegant si casual iar cele mai potrivite culori sunt griul, negrul sau bejul.

Versiune vichy. Mici carouri discrete pentru un look care se adapteaza oricarei situatii. O camasa din bumbac fin cu manecile trei sferturi va arata minunat alaturi de pantalonii negri sau de blugii tigareta. Stilul va fi rockabilly, clasic sau retro in nuante de negru si de alb putin sixties.

Share Button
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>