Cum poti adopta tendinta boyfriend?

Cum poti adopta tendinta boyfriend?

Tendinta boyfriend nu se mai opreste din ascensiunea sa nebuna. De ceva ani incoace moda se amuza prin intermediul unor look-uri masculine/feminine reajustand unele look-uri de barbati pentru fashioniste. Si noul sezon nu face nici el exceptie. Pantofii de barbati sunt reganditi putin mai girly, look-urile androgine si de inspiratie boyish sunt peste tot.

De foarte multa vreme femeile se inspira din dressingul partenerilor lor. Smokinguri, cravate, palarii sau camasi… cum am putea exprima mai bine dorinta de a fi egali? Coco Chanel revolutioneaza hainele feminine si Marlene Dietrich face scandal cu un smoching cu pantaloni. Incepe revolutia.

tendinta boyfriend

Cum poti adopta si tu tendinta boyfriend? Ai mai multe optiuni la indemana. Un total look prin intermediul unui smoching, o pereche de blugi boyfriend alaturi de mocasini, derby sau pantofi richelieu.

A doua optiune – poti feminiza o tinuta mai boyish. Pantofii cei mai feminini iti vin in ajutor. Pantofi tip escarpen, balerini, sandale cu toc… o pereche de pantaloni si derby cu paiete ziua sau un smoching si escarpeni seara.

Dar mai poti purta alaturi de o tinuta mult prea girly pantofi mai de boyish- derby lacuiti, creepers, richelieu, care arata minunat alaturi de o rochie sau de o fusta.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>