garderoba

Ce poti fura din garderoba partenerului tau?

Toate marcile si toti marii creatori sunt inspirati de tendinta boyfriend si propun tot felul de piese vestimentare in acest stil adaptate femeilor. Dar este mai sigur sa mergi direct la sursa, in garderoba partenerului sau chiar la raionul destinat lor.

Tendinta boyfriend – blugii. Ai de ales intre o multime de modele – mai mult sau mai putin prespalate, destroy sau nu, slim sau drepte. Poti fi casual alaturi de un pulover tip sweat sau mai feminina alaturi de pantofi eleganti.

Tendinta boyfriend- camasa. Este atat de sexy sa te imbraci cu camasa partenerului… alaturi de o fusta, de pantofi tip derby si cateva bijuterii fine vei fi cea mai trendy.

Tendinta boyfriend- geaca de blugi. Geaca de blugi este un mare clasic. Si stilul vintage aduce cu el modelele oversize. Deci dressingul partenerului este de mare ajutor. Va arata minunat alaturi de toate rochiile tale inflorate si de topurile cu flori.

Tendinta boyfriend- paltonul. Ai grija sa nu fie prea oversized si sa aiba o culoare mai girly. O croiala masculina plus o culoare girly reprezinta combinatia perfecta.

Piesele vestimentare masculine vor arata de minune alaturi de unele mai sofisticate si girly. Lasa-ti imaginatia la joaca si distreaza-te.

Share Button
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>