6-018-1

Pantofii cu franjuri sunt inca in tendinte!

In aceasta vara ai iubit la nebunie pantofii cu franjuri? O veste buna- in acest sezon toamnaa – iarna 2015-2016 revin in forta. Adio sandale de tot felul sau tip gladiator. Franjurii sunt gata sa impodobeasca cele mai frumoase botine si cizme, dar si pantofii tip derby funky si tot felul de modele de mocasini.

Esti gata sa devii o adevarata Pocahontas a timpurilor moderne? Let’s go!

Atat folk cat si boemi, franjurii sunt cei care se pot adapta tuturor stilurilor si gusturilor. Simti ca ai un suflet de indianca venita din Marele Vest? Poarta in acest caz o pereche de mocasini cu franjuri si brodati cu perle. Daca esti mai degraba genul mai clasic, pantofii tip derby cu franjuri ar trebui sa iti placa. Dar daca iti plac mai degraba franjurii cat mai multi, alege atunci o pereche de cizme pana la genunchi care sa aiba in partea din spate franjuri de sus pana jos.

Cizmele cu franjuri arata minunat la o rochie tip pulover iar mocasinii de indianca de tip Minnetonka alaturi de o pereche de pantaloni Chino. Botinele cu franjuri arata cel mai bine alaturi de o rochie tip pulover cu dungi albe si negre la care alegi sa porti si un cardigan gri deasupra. Dar pantofii derby cu franjuri se pot purta minunat la o rochie de patinatoare sau la pantaloni slim… combinatiile sunt infinite cu alte cuvinte.

Poti purta la pantofii tai cu franjuri si genti sau posete cu franjuri. Vei obtine cele mai frumoase combinatii cu conditia sa nu exagerezi insa. Franjurii sunt draguti, sunt trendy, iti urmaresc toate miscarile si pun in valoare chiar si cele mai clasice tinute.

Gata. Esti pregatita pentru cea mai mare aventura fashion cu cele mai frumoase tinute puse in valoare de pantofii cu franjuri.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>