Comfortable Foam Sole Women Mid Calf Boots With Buckle Platform

Cizmele mid boots sunt cele mai trendy!

Pune deoparte sandalele si papucii de plaja… a venit vremea sa porti cele mai in voga cizme ale noului sezon- mid boots, adica cizmele midi. Deoarece o fashionista inraita nu poate purta orice tip de cizme sau botine.

Cizmele mid boots sunt deasupra gleznei dar sub pulpa si sunt pe cale sa devina detaliul fashion care te va scoate din anonimat in sezonul toamna – iarna 2015-2016. Sunt cele care revin in forta datorita stilului anilor ’80 si care iti vor conferi cea mai frumoasa alura.Cum se poarta frumoasele mid boots? Daca anul trecut nu iti puteai imagina viata fara cizme plate, ei bine acum, lucrurile stau invers. Cele mai trendy cizme sau botine trebuie sa fie cu toc si feminine.

Cele mai frumoase mid boots sunt din vinil, colorate sau mai sobre, lacuite, din piele clasica sau suede. Pentru a le purta insa asa cum trebuie, este necesar sa ai o silueta zvelta deoarece au tendinta de a tasa silueta.

Nu trebuie de asmenea sa le porti cu piese vestimentare foarte lungi. Ideea este sa degajezi la maximum picioarele. Trebuie sa mizezi deci pe o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 sau pe o fusta si chiar pe o rochie. Pantalonii cu o lungime 7/8 in nuante de marsala sunt perfecti alaturi de o bluza cu imprimeuri si de o capelina din fetru neagra.

Cele mai indraznete pot purta cizmele mid la o fusta tip creion din piele si la un top cropped, toate puse in valoare de cel mai frumos sacou de smoching. Cureaua este detaliul care va face diferenta. Rochia lunga din matase este cea mai buna optiune pentru seara.

Poarta cizmele mid alaturi de o rochie, de o geaca de piele, de o pereche de blugi slim si de un top navy…

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>