soft-grey-soft-grey-pentru-pulover-cu-guler-larg-trapez-11278

Alerta moda- puloverul trapez

Aviz tuturor fashionistelor inraite! Puloverul trapez este noul model de pulover de adoptat in iarna anului 2015. Un model care nu are cum sa nu iti placa. Iata cateva sfaturi cu privire la cum se poarta.

Venita direct din anii ’60 croiala in stil trapez cunoaste un succes nebun in acest an. Datorita stilului seventies de care nu avem cum sa ne saturam, colectiile de haine propun unele piese vestimentare mai ample, mai aeriene, care iti pun cel mai bine in valoare silueta si care vin cu un stil boem sic minunat. Croiala trapez este deci croiala perfecta pentru acest sezon. Puloverul mai loose cu aceasta croiala este deci cea mai buna alegere. Un model cu efect de casmir care nu are cum sa nu iti placa. In sezonul toamna- iarna 2015-2016 este cel care te va face sa fii regina stilului.

Cum se poarta puloverul tip trapez? Acest pulover cu un spirit vintage minunat este cel care te va ajuta sa iti pui cel mai bine feminitatea in valoare. Va arata cel mai bine alaturi de o pereche de pantaloni scurti din blugi si de o pereche de ciorapi negri. O pereche de ghete Chelsea Boots va completa cu stil tinuta. Este detaliul fashion care va face diferenta.

Iti poti pune tinutele in valoare si cu o caciula sau cascheta cu mesaje care iti va pune in evidenta starea de spirit si care te va proteja de intemperii in acelasi timp. Paltonul trebuie sa fie cat mai lung pentru a te juca cel mai bine cu contrastele. Tendinta oversize este cea care care iti permite sa obtii cele mai frumoase look-uri si sofisticate cu ajutorul celor mai frumoase piese vestimentare XXL.

Este foarte usor sa fii cea mai trendy si cea mai glamour cu ajutorul pulverului trapez. Nu-i asa?

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>