fusta-lunga1

3 feluri in care poti purta fusta lunga iarna

Chiar daca temperaturile au scazut, asta nu inseamna ca fusta lunga nu se mai poate purta. Fusta lunga nu trebuie sa fie abandonata in dressing in timpul iernii. Alura sa boema cu care vine se potriveste de minune cu tendintele sezonului. Iata 3 feluri in care se poate purta cu stil in acest nou sezon.

Deoarece stilul anilor seventies obliga, fusta lunga este cea mai trendy piesa vestimentara a noului sezon. De obicei, rezervata doar zilelor frumoase de vara, fusta lunga arata minunat iarna. Fusta lunga are avantajul de a se potrivi tuturor, este cea care alungeste silueta si iti poate ascunde picioarele daca esti cumva complexata din cauza lor. Este si cea care iti va oferi un stil burghez si ultra boem. In versiune retro, sportswear sau grunge, iata trei feluri in care se poate purta.

Fusta lunga in versiune retro. Fie ca vrei sau nu, fusta lunga este cea care vine cu o alura vintage minunata pentru tinutele tale. Vei obtine cea mai frumoasa alura retro cu ajutorul cu ajutorul unor botine cu sireturi, a unei genti din piele tip banduliera si alaturi de un pulover cu guler rulat. Poti structura totul cu ajutorul unei curele care iti va afina silueta si iti va oferi o tinuta minunata in stilul anilor ’30. Rujul in nuante de rosu este cel care iti va sublima tinuta.

Fusta lunga in versiune sportswear. Contrar aparentelor, fusta lunga nu este rezervata doar tinutelor elegante ultra feminine si romantice. Arata foarte bine si alaturi de cele mai frumoase piese vestimentare cu un stil sportswear, cum ar fi un pulover tip sweat si de bascheti albi. Completeaza look-ul cu cele mai frumoase accesorii bling-bling, de un ceas si de o poseta supla in nuante de auriu.

Fusta lunga in versiune grunge. Cizmele de moticiclist si camasile in carouri arata foarte bine alaturi de fusta lunga. Dar ai grija sa nu arati ca si o vedeta rock. Completeaza tinuta cu o geanta tip galeata si cercei.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>