Pretty Little Liars

Un look asemanator cu cel al fetelor din “Pretty Little Liars”

Cool chick

Daca doresti sa ai un look asemanator cu cel al sportivei Emily trebuie sa te imbraci cu haine lejere si incaltari barbatesti asa ca poti purta o pereche de colanti negri, un tricou negru cu un imprimeu in nuante de alb si gri, o vesta de piele destul de simpla si o pereche de cizme de biker si la final vei avea parte de look-ul dorit.

Sexy babe

Tinuate sexy a Ariei este dorita de multe dintre fete, dar nici una nu se gandeste cat de simplu este compusa. Este nevoie doar de o fusta scurta, o pereche de pantofi cu toc si un sacou elegant ce sa imprime o pata de culoare in vestimentatie .

Fashion fan

Hanna combina o tinuta alb-negru cu o jacheta cu imprimeu peste care adauga un blazer lejer. Ca piesa de rezistenta ea poarta o pereche de pantofi cu toc cu un model cu tinte. Cu adevarat hot!

Gram girl

Multe dintre voi nu va ganditi ca o pereche de sosete peste genunchi pot fi atat de elegante. Spencer le asorteaza cu o fusta sexy si o bluza delicata. Ea poarta o pereche de cizme foarte comode, fara toc. Foarte sweet!

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>