Tendinte moda 2015 – pantalonii XL eleganti

Unele fashioniste inraite iubesc pantalonii fluizi extra largi, altele nu. In orice caz, reprezinta o alegere foarte trendy dar sensibila. Cu acest gen de piesa vestimentara greselile in materie de gust sunt destul de usor de facut. Iata insa toate sfaturile noastre pentru a obtine un look ultra trendy.

Moda anilor 2015 dicteaza ca trebuie sa se poarte cat mai multe piese vestimentare evazate sau largi. Nu este deci o supriza faptul ca pantalonii largi, XL revin in forta pe scena modei in acest an. Se potriveste tuturor morfologiilor dar trebuie sa stii insa cu ce piese vestimentare trebuie sa il asociezi.

Pantofi cu toc inalt sau bascheti cu pantalonii mei XL? Daca vrei un look foarte sic trebuie sa alegi un model negru din material texturat. Un model cu fundita va veni cu mai multa originalitate si eleganta pentru tine. Dar si un model cu talie inalta care sa iti puna silueta in valoare.

In ceea ce priveste topul, trebuie sa alegi ceea ce iti place si ceea ce ti se potriveste cel mai bine. O camasa alba slim iti va conferi un look minunat de business girl. Dar poti miza si pe unele piese vestimentare mai casual, cum ar fi topurile cu mesaje.

Pantofii eleganti sau sandalele sunt cele mai potrivite pentru a te pune cel mai bine in valoare. Dar o pereche de bascheti albi iti vor conferi cu siguranta o alura mai hype. Cei din piele sunt atat sobri cat si extravaganti.

Pantalonii oversize se pot adapta tutruror stilurilor. Poti purta acest tip de pantalon si la un look hippie, daca alegi sa mizezi pe un model cu flori. Un model uni va arata minunat alaturi de un maiou cu flori. Dar daca vrei un look sexy poti miza pe pantalonii XL purtati alaturi de un top mini. Cel cropped din dantela ca si o bustiera va arata cel mai bine.

Moda pantalonior largi te cheama la ea!

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>