Rochia boema este cea mai trendy!

Anul 2015 este anul stilului boem sic. Rochiile lungi au fost omniprezente pe podiumuri si sunt gata sa iti invadeze dressingul. Iata mai multe despre aceasta tendinta.

Anul 2015 este si anul in care se reintoarce in forta stilul seventies. Dupa imprimeurile florale, cele psichedelice sau topurile cu franjuri a venit si randul rochiilor. Tendinta boema sic trebuie sa faca deci parte si din dressingul tau. Rochiile boeme sic vor inlocui cu succes rochiile stramte si elegante de seara. Vei obtine un look foarte cool si in tendinte.

Rochiile boeme sic sunt cele care te vor intoarce inspre trecut pastrandu-ti in acelasi timp modernitatea. Cele care iubesc rochiile ample si fluide vor fi mai mult decat incantate. Rochiile boeme sunt cele care mizeaza pe tesaturile lejere din dantela sau pe cele plisate.

Cateva note orientale sau originale vor completa de minune tinuta. Rochiile trebuie sa fi colorate dar simple. Iata reteta perfecta pentru sezonul primavara-vara 2015.

Accesoriile purtate cu acest tip de rochii trebuie sa fie si ele de inspiratie seventies. Geanta de inspiratie hippie sau cu franjuri si sandalele tip gladiator iti vor competa de minune tinutele. Iti vor infrumuseta rochiile boeme sic.

Atunci cand este mai racoare, vei putea purta rochiile boeme alaturi de gecile din blugi sau cele din piele. Vei obtine cele mai frumoase tinute, de cel mai bun gust.

In acest nou sezon deci, rochia boema lunga tebuie sa faca parte din dressingul tau. Ziua sau seara este cea care iti va conferi un look boem si hippie, dar si elegant si sexy. Vara anului 2015 va fi deci anotimpul ideal in care poti purta rochiile boeme care iti vor conferi o aura sic. Nu numai ca vei fi cea mai sic, dar vei fi si cea mai fashion alaturi de ele.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>