Ochelarii si soarele

Este timplu sa vorbim si despre o moda mai diferita si anume ochelarii. Stim ca multi dintre noi nu pot iesi vara din casa fara o pereche de ochelari la ochi, sau in geanta pentru orice eventualitate. Existe diferite modele si forme si marimi de ochelari iar noi, bineinteles, ii alegem pe cei care ne plac sau ni se potrivesc. Criteriul dupa care ar trebui sa ne ghidam atunci cand cumparam o pereche de ochelari este sa se potriveasca cu forma fetei noastre, sa nu ne deranjeze si cel mai important sa nu ne afecteze vederea.

Acestia trebuie sa fie suficient de mari incat sa-ti protejeze ochii de razele UV. De asemenea, specialistii spunca in urma multor studii facute, se pare că şi culoarea lentilelor contează atunci când vine vorba de sănătatea ochilor, astfel că persoanelor cu ochi albaştri sau verzi le sunt recomandaţi ochelarii de soare cu lentile de verzi sau albastre, iar persoanelor cu ochi negri şi căprui le sunt recomandaţi ochelarii cu lentile de culoare închisă. În tendințe în 2015 sunt ochelari de soare cu diverse forme geometrice : dreptunghi – pătrat , dreptunghi – triunghi , – rotund ovale , etc.

Pot spune ca ochelarii de soare sunt chair un must have in perioada asta, iar orice fashionista care se respecta trebuie sa aiba in colectia s-a cel putin o pereche de ochelari care s-o avantajeze.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>