Ochelari de soare

Ochelari de soare

Fara ochelari de soare nu e vara! Pe langa faptul ca sunt cool, iti si protejeaza ochii contra razelor de soare, dar cu siguranta toate fete intampina o problema atunci cand trebuie sa isi aleaga ochelarii de soare care sa le avantajeze cel mai bine trasaturile fetei. Ei bine eu va voi ajuta si va voi spune ce vi se potriveste in functie de forma fetei!

Rotunda

Rama ochelarilor trebuie sa aiba colturi sau sa fie in forma de lacrima. La culoare ai unda verde!

Patrata

Pentru ca trasaturile tale sa para mai feminine, ai nevoie de rame rotunde sau ovale. Ochelarii cat-eye ti se potrivesc manusa!

Ovala

Esti o norocoasa! Tie iti sta cel mai bine cu orice tip de ochelari de soare. Poti purta cu incredere modele trasnite si colorate!

Inima

Daca nu vrei sa iti accentuezi mai mult obrajii, poarta ochelari delicati, rotunzi, ovali sau fara rame.

Daca iti plac tinutele delicate, in tonuri de pastel inseamna ca ai nevoie de ochelari cu rame fine sau in culori calde cum ar fii de exemplu ochelarii cat-eye, care sa-ti aminteasca de sarmul anilor ’50. Insa daca tinuta ta consta mai degraba in jeansi prespalati, tricou cu mesaj si jacheta biker atunci ochelarii pilot ti se potrivesc de minune. Cel mai bine este sa ii alegi pe cei metalici, negri sau albi, nu foarte extravaganti.

Iar in cazul in care iti plac aparitiile extravagante precum cele ale vedetelor de la Hollywood ramele xl cu sau fara ornamente confera tinutei tale un aer de VIP.

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>