url

Cum se poarta sacoul tip kimono

Sacoul tip kimono este sacoul in stil japonez de care nu mai poti sa scapi si nu ai cum sa scapi atunci cand vine primavara sau vara. Feminin, cu imprimeuri sau uni, scurt sau lung, acesta se poate purta atat cu o rochita cat si cu cei mai eleganti pantaloni. Iata patru feluri pentru a purta aceasta piesa vestimentara cu stil.

Cu o fusta tip creion. Sacoul tip kimono se poate purta pe post de bolero. O fashionista inraita o poate purta de minune alaturi de o fusta tip creion, de un top brodat si de o pereche de pantofi tip escarpen pentru a « sparge » putin latura stricta si sofisticata a fustei.

Alaturi de o pereche de jeansi slim. Poti schimba un bluzon de biker cu un sacou tip kimono pe care sa il porti alaturi de o pereche de jeansi slim. Un sacou cu motive colorate va veni cu o latura folk si funky pentru tinuta ta rock alaturi de o pereche de cizme si de o pereche de jeansi slim vei avea cel mai feminin si mai casual look.

Alaturi de un top cropped. Atunci cand este din dantela, sacoul tip kimono isi pierde aerul japonziant si primeste o latura hippie sic. Il poti purta alaturi de un sacou din dantela si de un top cropped cu franjuri.

Cu o pereche de blugi boyfriend. Sacoul tip kimono poate sa fie mai lung, la fel ca si un cardigan sau o vesta alaturi de o pereche de blugi tip boyfriend si de o pereche de pantofi tip escarpen pentru cea mai sic alura urbana. Vei obtine un look feminin si casual care se va potrivi de minune cu stilul excentric al kimonoului. Kimonoul cu franjuri in nuante de roz si alb cu franjuri va arata minunat peste un tricou alb.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>