3 reguli pentru un total look negru

All black everything, iata fraza de pronuntat atunci cand ne referim cand vorbim despre un total look negru. Si datorita inovatiilor si progreselor din domeniul modei, a tesaturilor si a motivelor, un total look negru este cel mai sic. Dar si cel mai fashion in 2015.

Dar nu si foarte usor de purtat. Pentru ca sa fii sic imbracata in negru din cap si pana in picioare si pentru ca negrul sa te puna cel mai bine in valoare, sunt cateva reguli de respectat.
– trebuie sa incerci sa variezi texturile si motivele si materialele si sa te asiguri ca sunt potrivite pentru sezon.
– trebuie sa te asiguri ca tinuta pe care ai obtinut-o este potrivita pentru morfologia ta. Vei obtine astfel o tinuta sic si moderna.
– ai nevoie si de unele accesorii precum o geanta colorata, o perche de pantofi originali sau o bijuterie mai impozanta.

Un look cu diferite materiale. Pleaca de la o pereche de blugi negri pe care sa ii porti la un top negru si la o geaca de piele neagra. Pantofii trebuie sa fie si ei din piele suede neagra.

Nu uita ca accesoriile fac diferenta. Si cu un total look negru poti purta orice. O geanta roz, un lac verde, coliere XXL multicolore… ai de unde alege.

Cateva idei pentru un total loook negru.
– pentru un look rock and sic alege o geaca de piele, un top amplu, o pereche de pantaloni boyfriend si o palarie.
– pentru o alura mai sobra mizeaza pe o pereche de pantaloni negri, o pereche de mocasini, o bluza fina si o geanta cat mai eleganta.
– pentru o alura mai girly nu ai neaparat nevoie de roz. Negrul poate sa fie si el o optiune perfecta. O fusta cu talie inalta, evazata va arata minunat alaturi de o pereche de pantofi eleganti, de un top slim fit si de un sacou din piele.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>