tresa de par

Video –Cum se aplica o tresa de par clip-on / one-piece

Tresa de par adauga volum si lungime parului tau. Pentru o coafura naturala, de efect, alege o tresa de calitate, din par natural, intr-o nuanta similara sau identica cu cea a culorii parului tau. Chiar daca alegi o tresa de par pre-coafata, ai optiunea de a o vopsi si aranja dupa bunul plac.

Tresa de par clip-on, denumita si tresa de par one-piece se monteaza foarte usor, nefiind nevoie de ajutor specializat. In plus, nu iti afecteaza firul de par.

In tutorialul video de mai jos, vei afla cum se ataseaza o tresa Clip-On.

Tresa de par clip-on / one-piece utilizata in videoclip este din Gama Deluxe, Belher.

Parul din care este realizata tresa este par natural indian Remy, are dublu volum si o lungimea este de 55 cm.

Parul Remy este parul uman care nu a suferit procesul chimic de indepartare a cuticulei, aceasta acoperind firul de par si avand rolul de a il proteja in timp fata de agresiunea factorilor externi. Daca doresti un produs din par natural de calitate, asigura-te ca este cu adevarat Remy.

Tresele Clip-On din par natural de la Belher sunt insotite intodeauna de un Certificat de Autenticitate cu serie unica, care garanteaza calitatea parului.

Tresa Clip-On este dreapta la varfuri, astfel isi pastreaza grosimea pe toata lungimea. Parul este foarte fin la atingere si nu se incurca.

Cum se aplica o tresa de par clip-on?

Tresa clip-on este foarte usor de atasat. Tresa este prevazuta cu 5 clame clip-on. Clipsurile sunt mici, prevazute cu o banda de silicon care mareste aderenta tresei. Aceasta nu va aluneca si nu mai este nevoie de taparea parului.

Se prinde parul cu ajutorul unui cleste de par in dreptul urechilor. Atasam tresa, apoi desprindem parul.

Pieptanam usor parul cu Peria Gold speciala pentru Extensii, apoi cu placa de par indreptam tresa de par unde este cazul. De asemenea, daca dorim, putem realiza bucle cu ajutorul ondulatorului sau a placii de par la orice temperatura.

Despre BELHER
Belher este unicul magazin concept dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy cu locatie fizica din Romania. Acesta este situat pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter sector 2, Bucuresti.

Belher este prezent si online, pe www.belher.ro, pentru ca potentialii clienti sa poata cunoaste mai bine produsele Belher si pentru a putea livra produsele noastre catre clientii din toata tara.

Va propunem o gama variata de EXTENSII DIN PAR NATURAL SI EXTENSII DIN FIBRA SINTETICA de calitate superioara: extensii de par tape-on, clip-on, flip-in, extensii cusute, extensii microring, extensii cu cheratina, trese de par, breton sau cozi de par.

PERUCILE comercializate de BELHER se disting prin calitatea premium, gama variata de coafuri si nuante. Comercializam atat peruci din par 100% natural Remy, cat si peruci din fibra sintetica de calitate; peruci clasice, peruci monofilament sau peruci partiale, cu par scurt, mediu sau lung, drept sau ondulat, in nuante variate.

APARATELE DE COAFAT profesionale comercializate de BELHER sunt foarte apreciate datorita  raportului competitiv calitate/pret. Ondulatoarele de par (conic, cilindric, valuri, automat), placile de par (instins, creponat, valuri) si periile pentru indreptat parul sunt potrivite pentru femeile care vor sa obtina coafuri deosebite usor si rapid, dar si de catre hairstylisti in saloanele de infrumusetare.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>