Sfaturi utile in spalarea prosoapelor

Imi place sa imi cumpar prosoape bumbac , deoarece acestea absorb foarte bine apa. De curand mi-am cumparat cateva prosoape noi de pe asternuturisiprosoape.ro  si sunt foarte multumita de ele. Sunt exact prosoapele de care aveam nevoie. Am vazut in acest magazin online si lenjerii de pat copii si nu numai si ma gandesc sa imi cumpar si lenjerii de par noi. Insa, deocamdata mi-am luat doar prosoape.

Pana nu de mult timp, nu eram multumita de modul in care prosoapele mele aratau dupa spalare, sau la un timp scurt dupa ce le cumparam. Mi-am dat seama insa ca problema era la modul in care spalam eu prosoapele. In timp insa, am invatat cum se spala prsapele corect. Iti dau si tie cateva sfaturi, poate iti vor fi de folos.

cum-sa-ti-imblanzesti-dragonul-v2-lenjerie-de-pat-din-bumbac-pentru-copii

Pentru inceput trebuie sa ai in vedere faptul ca prosoapele se spala o data pe saptamana, deoarece prind rapid un miros neplacut. Cu cat le speli mai des, cu atat e mai bine.

In momentul in care pui prosoapele la spalat in masina, ai in vedere faptul ca ele trebuie puse separat de alte haine. Prosoapele pot absorbi culorile din alte haine sau  scamele si nu se spala prea bine. Cel mai indicat este sa le speli separat. Tot separat trebuie sa le speli si in functie de culori. In mod categoric nu e indicat sa amesteci prosoapele albe cu cele colorate.

altinbasak-santana-maro-lenjerie-de-pat-din-bumbac-ranforce-2-persoane

In spalarea prosoapelor e recomandat sa folosesti doar jumatate din cantitatea obisnuita de detergent, deoarece prea mult detergent le poate deteriora si nu vor mai fi pufoase. Totodata, ai in vedere si temperatura la care speli prosoapele, deoarece e si ea importanta. Cel mai bine e sa citesti eticheta, daca vrei sa le speli corect.

Cam acestea sunt sfaturile pe care le am eu pentru tine. Daca ai tu si altele, le astept in comentarii.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>