09-300x300

Mobila pentru baie

Acum ceva vreme am avut o discutie destul de aprinsa cu un amic in ceea ce priveste mobila din baie. Ce-i drept la el spatiul din baie este destul de limitat asa ca nici nu se gandea ca exista loc pentru mobila in baie. Eu am o baie foarte mare asa ca m-am gandit sa imi caut mobila baie speciala. Cand m-a auzit amicul meu a cam innebunit putin fiindca nu isi imagina ca cineva are o baie mare unde isi poate pune si mobila. Ei bine, atunci cand ai o baie destul de incapatoare, poti incerca sa o mobilezi corespunzator pentru a avea toate prosoapele si produsele de igiena personala mai aproape.

Eu am ales sa caut mobila pentru baie fiindca nu vreau sa mai tin produsele de igiena personala langa celelalte lucruri. Asa pot sa fac dulap special pentru prosoape, pentru parfumuri si alte produse. Pentru baie se face mobilier special asa ca poti alege si tu din zeci de modele de la Mobila si Usi. Eu am ramas un pic surprins fiindca am gasit aici multe piese de mobila interesante. In afara de dulapurile clasice de sub chiuveta sau cele cu oglinda, se mai fac si alte corpuri de mobilier care se pot monta usor in baie. Daca te-am facut curios, atunci iti recomand sa incerci site-ul Mobila si Usi unde vei gasi foarte multe piese de mobilier atat pentru baie, cat si mobila living sau de bucatarie. Intra pe site si alege mobila ta preferata.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>