dvr-ahd-4-canale-real-time-recording-100-fps-hd-279

DVR de calitate pentru supravegherea video

Atunci cand vrei sa foloseste cele mai bune sisteme de supraveghere video iti recomand produsele de la Ordis. Acestia pregatesc mereu doar produse de calitate pentru clientii lor. Eu mi-am instalat un sistem de supraveghere acasa pentru a putea supraveghea locul si atunci cand sunt plecat. Am reusit sa gasesc un dvr ahd care inregistreaza si salveaza toate datele pe hard si cand am timp le pot verifica.

In plus, daca conectezi dvr-ul la internet, poti urmari Live tot ce se intampla in locuinta ta. E bine ca sunt tot felul de dispozitive si camere de supraveghere pe care le putem monta usor. Mi-am instalat singur sistemul de supraveghere si sunt foarte multumit de calitatea acestuia. Am gasit niste camere HD la Ordis, iar dupa ce le-am instalat aveam nevoie si de un dvr cu care sa salvez datele. Dvr-ul are mai multe functii utile. In primul rand, fara el nu poti salva informatiile de pe camere, poti urmari Live ce se filmeaza atat de pe calculator cat si de pe telefon, dar si poti salva datele pe care le poti edita ulterior.

Ma bucur ca am ales produsele de la Ordis. Iti recomand si tie toate sistemele de supraveghere de aici daca vrei sa ai parte de calitate la cele mai bune preturi. Cauta acum cea mai buna oferta pentru tine si familia ta, iar Ordis iti va oferi calitatea dorita la orice pret. Intra si alege camerele de supraveghere dupa care alege si un dvr ahd cu care sa salvezi inregistrarile. Pentru a urmari si in timp real de pe telefon, exista aplicatii speciale pentru fiecare sistem de supraveghere. Este usor de instalat si oricine poate folosi un astfel de sistem. Este recomandat pentru orice locuinta fiindca in prezent chiar avem nevoie de astfel de sisteme. Oricand pot fi de ajutor daca hotii incearca sa intre prin efractie.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>