Da-ti apartamentul in chirie cu ajutorul agentiei NewConceptLiving

Sunt destul de multe persoane care au mai multe apartamente noi Sibiu sau chiar apartamente vechi in care nu locuieste nimeni. In astfel de situatii, cea mai buna varianta este inchirierea imobilului pe care nu il folosesti.

Daca nu esti foarte atasata/a de locuinta respectiva, ia legatura cu o agentie imobiliara Sibiu  si vezi ce trebuie sa faci pentru a o inchiria.

E convenabil sa inchiriezi o locuinta din punct de vedere financiar. Ai lunar un venit destul de sigur pe care-l obtii fara a face mare lucru. Insa pentru aceasta ai nevoie de chiriasi seriosi, de chiriasi care sa plateasca la timp chiria si cheltuielile si sa nu-ti faca pagube mari. Se poate intampla sa apara anumite defectiuni pentru care chiriasii nu sunt vinovati, dar trebuie sa iti asumi aceste riscuri cand hotarasti sa inchiriezi.

Insa, in momentul in care dai un apartament cu chirie trebuie sa fii dispus/a sa si investesti in el. Chiriasii trebuie sa fie multumiti de modul in care arata apartamentul si de dotarile pe care acesta le are.

Eu, ca si chirias tin mereu cont de cum arata un apartament atunci cand inchiriez. Am vazut o multime de apartamente noi Sibiu care aratau incredibil de bine, dar am vazut si apartamente mai putin frumoase. Partea buna e ca oferta de imobiliare Sibiu este vasta si ai de unde sa alegi ceea ce iti place cu adevarat.

Ca si proprietar trebuie sa iti faci apartamentul sa arate in asa fel incat chiriasii sa fie multumiti si sa fie dispusi sa dea in fiecare luna suma ceruta de tine. Nu te poti astepta sa inchiriezi cu 300 de euro/luna un apartament care arata de 150 de euro/luna. Bineinteles ca la stabilirea pretului nu conteaza doar cum arata apartamentul, dar acesta este un lucru foarte important.

Daca ai un apartament in care nu locuieste nimeni, nu mai sta pe ganduri. Ia legatura cu NewConceptLiving, o agentie imobiliara Sibiu serioasa si vezi ce trebuie sa faci pentru a-ti inchiria apartamentul si pentru a-ti gasi cat mai repede chiriasi.

 

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>