Cumpara de la Rombiz televizoare Samsung ieftine

Ador televizoarele Samsung. Sunt de calitate si nu au un pret exagerat de mare. Am vazut la rombiz.ro televizoare Samsung ieftine, dar cu o serie de caracteristici foarte bune. Nu credeam ca un televizor pe care am dat putin peste 1000 lei poate fi un televizor atat de bun.

Televizorul meu e un Samsung UE32J5100, Full HD, cu diagonala de 80 cm. Cand l-am cumparat era la reducere. Acum costa in jur de 1200 de lei, insa e un pret care chiar merita.

Imi place mult faptul ca imaginea este una foarte clara, iar sunetul este redat la o calitate foarte buna. Ma bucur de posturile HD pe care le am, dar si de filmele pe care le pot viziona in format HD.

Imi mai place si faptul ca imi copii pe stick filme, muzica, poze si le pot vedea de pe TV, fara a fi nevoie sa conectez laptopul. Si, daca vreau sa redau imaginea de pe laptop pe TV, pot face acest lucru simplu si rapid, cu ajutorul cablului HDMI.

Daca nu iti permiti sa dai 1200 lei pe un TV si vrei ceva mai ieftin, la rombiz.ro sunt si televizoare mai ieftine.

De exemplu, cel mai ieftin televizor Samsung de la rombiz.ro costa 684,99 lei. E un televizor LED, Full HD, cu o diagonala de 55 cm. Televizorul are conectivitate HDMI, USB, intrare PC, component, composite, scart si iesire casti. Pretul nu e unul foarte mic, insa gandeste-te la faptul ca e un televizor Samsung, nu orice televizor de la cine stie ce brand.

Daca vrei sa cumperi de la Rombiz.ro televizoare Samsung sau de la alte branduri mai ieftine decat sunt acum pe site, urmareste oferta care va fi de Black Friday. La Rombiz Black Friday se desfasoara in perioada 18-27 noiembrie. Fa-ti cont si fii la curent cu ofertele.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>