Cum aleg o pereche de pantofi sport

Imi cumpar online si incaltaminte, chiar daca uneori cu emotii. La incaltaminte e putin mai dificil, deoarece forma anumitor perechi de incaltaminte te poate incomoda. Insa, cu toate acestea, de vreo 3-4 ani imi cumpar incaltaminte doar online. Comand doar atunci cand sunt convinsa de faptul ca e ceea ce imi doresc cu adevarat. Am vazut saptamana aceasta o pereche de pantofi sport pe Answear  absolut minunati. Credeti ca am rezistat? Nu. I-am comandat imediat. Tocmai mi-au ajuns si sunt foarte multumita de ei. Intra si tu pe site, deoarece cei de pe answear.ro au acum o multime de reduceri.

Pare simplu de ales o pereche de pantofi sport, insa nu e deloc asa. Eu cel putin, iau in calcul o multime de aspecte atunci cand cumpar astfel de pantofi.

Am in vedere in primul rand ce anume vreau sa fac cu ei. Una e sa-mi cumpar pantofi sport pentru a alerga zilnic si alta e sa-mi cumpar pentru a merge la cumparaturi. Cei de alergat trebuie sa fie mult mai comozi si mult mai bine realizati, astfel incat sa am parte de un alergat in cele mai bune conditii. Totodata, tin cont si de unde anume vreau sa merg cu ei. Daca de exemplu vreau sa merg la munte, am nevoie de pantofi mai rezistenti.

Bineinteles ca si la pantofii sport conteaza marimea. Atunci cand aleg pantofi sport pentru alergat sau pentru a urca pe munte, imi cumpar incaltaminte putin mai mare, deoarece picioarele se pot umfla destul de mult. Daca aleg pentru alte activitati care nu imi solicita prea mult picioarele, aleg marimea pe care o port de obicei. Bineinteles ca nu trebuie sa alegi o marime foarte mare daca ii vrei pentru activitati sportive. Nu cred ca ti-ar fi comod sa-ti cada din picioare.

Pantofii sport sunt pentru mine acei pantofi in care trebuie sa ma simt foarte comod si stabil, fapt pentru care aleg de fiecare data pantofi care sa imi ofere stabilitate. Astfel pot alerga in siguranta si pot merge fara griji.

Mai e un aspect foarte important pentru mine si anume greutatea pantofilor sport. Ceea ce imi doresc de fiecare data e ca incaltamintea de acest gen nici sa nu se simta in picioare. Nu vreau sa simt ca ii car dupa mine, ci vreau sa fie foarte usori, sa-mi ofere confortul dorit si sa-mi protejeze picioarele. Pantofii sport care se simt greu in picioare sunt extrem de incomozi. Eu ii evit de fiecare data.

In final, ultimul aspect pe care il am in vedere e materialul din care sunt confectionati pantofii sport. Sunt atenta mai ales atunci cand ii aleg pentru alergat, deoarece e important sa-mi lase talpa sa respire.

Dupa aceste criterii imi aleg eu pantofii sport. Tu? Cum ii alegi?

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>