Aparate de aer conditionat de top la Rombiz

Cand vrem sa cumparam aparate de aer conditionat ieftine trebuie sa fim constienti de faptul ca foarte ieftine nu putem gasi, deoarece aparatele de aer conditionat sunt destul de scumpe. Sunt si mai ieftine, dar calitatea poate lasa de dorit. Am vazut pe site-ul celor de la Rombiz cateva aparate de aer conditionat care mi-au atras atentia. Nu sunt ele cele mai ieftine, dar nici cele mai scumpe:

  • Whirlpool Premium AMD 354

Acest aparat de aer conditionat este unul de tip mono split, cu tehnologie inverter si cu afisaj LED. Capacitatea de racire este de 9000 BTU, clasa energetica A+ si are 4 trepte de ventilare. Modelul este dotat cu filtru antibacterian, ceea ce este de dorit pentru un aer de calitate. In plus, are urmatoarele functii: temporizator, auto restart, regim de noapte, autocuratare, dezumidificare si jet. Unitatea interioara are 9 kg si dimensiuni de 872 x 275 x 180 mm, iar cea exterioara are 28 de kg si dimeniuni de 690 x 540 x 320 mm. Cauta acest aparat de aer conditionat pe site-ul celor de la Rombiz daca vrei sa afli mai multe detalii.

  • Samsung AR12KSFPEWQNZE

Acesta este un alt aparat de aer conditionat de la Rombiz care mi-a atras atentia. Incep prin a-ti spune ca momentan este la reducere, asadar, grabeste-te sa intri pe site. Este tot un aparat de tip mono split, insa are o serie de caracteristici mai deosebite. O sa le amintesc doar pe cele mai speciale: Smart Inverter (utilizeaza mai putina energie si ajunge mult mai repede la temperatura dorita), filtru Full HD (elimina chiar si cele mai mici particule de praf), Good Sleep (creaza un climat confortabil pentru somn) si Turbo Cooling (pentru o racire mai rapida).

Daca ti-a starnit interesul vreun model din cele doua amintite, magazinul online Rombiz te asteapta cu toate detaliile pe care le doresti.

logo

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>