geradi_international_e-smoke-200x72

Alege si tu tigarile electronice

De curand a fost aprobata o noua lege prin care se interzice fumatul in spatiile publice. Este o lege care da peste cap foarte multi fumatori fiindca sunt multi oameni care nu pot renunta la acest viciu pentru nimic in lume. Asa ca acum sunt obligati sa iasa afara din localuri sau institutii atunci cand vor sa fumeze. Eu cred ca e o mica scuze acum pe care o putem folosi ca sa renuntam la fumat. Si eu vreau sa renunt de multi ani la fumat, asa ca acum a venit momentul de cand cu noile legi.

Sper sa am mult noroc ca sa renunt in sfarsit la fumat. Am gasit solutia perfecta ca sa incep acest plan. Tigarile electronice sunt cea mai buna solutie pentru cei care vor sa renunte la fumat. Mi-am cumparat deja cateva tigari electronice pe care sa le folosesc in fiecare zi in locul tigarilor clasice. Inca nu stiu daca e ok sa fumezi din tigara electronica in locurile publice, dar sunt multumit ca nu mai trebuie sa fumezi tigari.

Orice tigara electronica este mult mai buna pentru corp decat tigara normala. In plus aceste tigari electronice pret mult mai mic au fata de cele clasice. Iti recomand si tie sa incerci tigarile electronice daca vrei sa te lasi rapid de fumat. La e-smoke gasesti tot ce ai nevoie pentru tigarile electronice. O tigara electronica o poti folosi de mai multe ori. Trebuie doar sa mai schimbi lichidul care poate avea diverse arome. Cand folosesti o tigara electronica ai aceeasi placere ca de la tigara normala insa nu ai aceleasi riscuri. Tigarile electronice nu te pun in pericol si sunt mult mai ieftine. Cauta si tu aromele tale preferate si incearca tigarile electronice daca vrei sa renunti la fumat simplu si rapid. Intra pe e-smoke si alege cele mai bune arome si tigari electronice.

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>