Vara si costumele de baie

Sunt sigura ca multe doamne si doamnisoare isi fac griji in legatura cu vesnicul costum de baie. Multe dintre femei aleg costumele de baie intregi, care mereu vor avea eleganta lor aparte. Poti alege dintr-o gama variata, atat costume simple si minimaliste cat si colorate cu fel si fel de modele imprimate, dar exista mai nou si costume dintr-o singura piesa cu efect modelator.In ceea ce priveste tipologia imprimeului, ai de unde alege: se poarta printul etno, artistic, grafic, ludic, cel psihedelic si, bineinteles, animal printul, favoritul celor mai rebele dintre noi.

Stim deja ca se poarta trendul sport si ca articolele de acest tip au impanzit toate magazinele si au imblanzit orice outfit, inclusiv pe cele glam si office. Si bineinteles ca nici costumele de baie nu au scapat fara sa fie transformate in ceva sport.

Aceste costume de baie inclina mai mult spre persoanele cu forme mai rotunjoare dar nici femeile sculptate nu se feresc de acest tip de costume de baie. Cele mai cautate insa sunt costumele de baie din doua piese. Sunt cautate si pentru faptul ca lasa mai multa piele la vedere si te poti bronza mai uniform si bine definit. In 2015 predomina costumele de baie in doua piese cu multe accesorii, atat bratari cat si esarfe asortate in ton cu celelalte accesorii.

Un lucru interesant este faptul ca anul acesta au revenit in tendinte costumele retro care deja au aparut in noile colectii si sunt cautate de multe persoane ale sexului frumos.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>