Tendinte moda- reintoarcerea anilor ‘90

Aviz tuturor fashionistelor care sunt nostalgice dupa anii ‘90. In anul 2015 sunt cei care isi fac marea reintoarcere.

Atunci cand vorbim despre anii ’90 iti vin mai multe lucruri in minte? O multime de culori, de jocuri sau de seriale si hainele lor kitsch, precum Beverly Hills? Iata care sunt hainele la care va trebui sa apelezi ca sa te simti ca si o adolescenta.

Gecile tip bomber. Sunt piese indispensabile ale anilor ’90. Le poti purta alaturi de o pereche de blugi cu talia inalta si un tricou simplu pentru un look usor neglijent. Cea mai buna alternativa- geaca de blugi oversize.

« Mom Jeans ». Abandonati cativa ani din cauza jeansilor slim, acestia sunt cei care revin in forta. Trebuie alesi cu talia inalta, cu tivul indoit si usor prespalati.

Colierele la nivelul gatului. Nu sunt demodate deloc. Cu siguranta ca le vei iubi din nou.

Salopeta de blugi. Una din cele mai trendy piese vestimentare ale anului 2015. O poti feminiza cu top simpatic si cu tocuri.

Topul cropped. Acesta se va purta de acum inainte atat ziua cat si seara. Alege sa porti seara un model mai discret insa.

Rochia lunga mulata. Un avantaj pentru fashionistele care au o silueta mai zvelta, rochia lunga mulata si cu dungi va arata cel mai bine alaturi de sneakersi.

Ghiozdanul. Foarte frumos si foarte practic, ghiozdanul este mereu in tendinte pentru ca tu sa te simti confortabil. Este din ce in ce mai frumos si mai fashion.

Tenisii cu platforme. Foarte practici atunci cand vrei sa te simti confortabila dar nu vrei sa renunti la confortul adus de tocuri. Alege o pereche cat mai simpla, fara inflorituri. Ochelarii de soare retro. Sunt cei care vor veni cu mai mult stil pentru tinutele tale si te vor face sa arati cool.

 

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>