Pantofii cu buline ai sezonului primavara-vara 2015

Dupa palmieri si dungi, a venit si randul micilor buline grafice sa urce pe scena marilor tendinte ale anului 2015. Pe pantofi tip salome, balerini, bascheti, pe pantofi tip escarpen, pregateste-te si tu sa adopti aceasta tendinta foarte retro si foarte glamour atat in oras, cat si pe plaja! Motivul « polka dots » a invadat chiar si espadrilele. Vara nu va fi deci vesela alaturi de buline, dar si de dungi si motive cu ananasi.

Deci in sezonul primavara- vara 2015 bulinele sunt regine printre imprimeuri. Sunt retro, originale, sunt feminine, pline de clasa si se pot adapta tuturor gusturilor, dar mai ales si tuturor stilurilor. Si cu cat sunt mai mici si mai discrete, cu atat sunt mai sic. Cele mari sunt mult mai funky. De la cele care au un stil de pin-up si pana la cele care au un stil de baby doll, toata lumea isi poate gasi modelul de pantofi cu buline ideal.

Alaturi de pantofii cu buline, nu trebuie sa exagerezi atunci cand vine vorba despre restul tinutei. Hainele simple si uni vor lasa ca ei sa fie vedetele look-ului tau. Poti purta o fusta cu o lumgime midi alaturi de pantofi tip escarpen, o pereche de pantaloni scurti din blugi alaturi de tenisi cu imprimeuri, o rochie de patinatoare cu o pereche de pantofi salome retro… lasa stilistul din tine sa iasa la suprafata.

Si daca esti preocupata de detalii, poti alge sa porti si unele accesorii cu buline – o bijuterie, o geanta sau chiar o manichiura.

In ceea ce priveste culorile, mizeaza pe alb, pe bleu ciel, pe rosu, pe negru sau pe navy. Sunt foarte usor de purtat si merg de minune cu alte nuante al verii. Atata timp cat nu vei arata ca si Minnie Mouse este minunat.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>