Cum se poarta bandana in 2015?

Bandana este cel mai trendy accesoriu pentru anul 2015. Nu, nu ai facut o calatorie in timp. Bandana este cea care revine in forta. Iata in acest articol cum se poate purta fara sa pari venita dintr-un clip vechi a lui Britney Spears.

Nu e nicio surpriza ca bandana este ridicata la rangul de accesoriu must have, deoarece de ceva vreme incoace, stilul anilor ’90 revine in forta. Bandana trezeste cu sigurata cele mai frumoase amintiri, la fel ca si blugii cu talie inalta sau geaca de blugi. Dar in anul 2015 aceasta nu se mai poarta ca si in anii ’90. Iata cateva sfaturi care sa te inspire.

Bandana purtata in par. Prins sau lasat desfacut, nu prea conteaza. Ai de ales- poti sa o innozi in fata pentru un look retro minunat sau sa o porti pur si simplu pe post de cordeluta.

In jurul gatului. Si in acest caz, ai mai multe posibilitati. O poti plia si face din ea un fel de colier care sa stea la nivelul gatului, sa o innozi pur si simplu si sa ii faci o fundita pentru un efect de pin-up garantat sau sa o porti ca pe vremuri adica pliata in doua si innodata in partea din spate.

In jurul incheieturii. Da, bandana se poate purta si pe post de bratara. Se poate folosi foarte bine pe post de bijuterie.

Bandana se poate folosi la fel ca si o esarfa clasica sau traditionala si se poate purta la fel ca si aceasta – se poate integra impletiturii din par, se poate innoda la geanta… o multime de posibilitati. Trebuie doar sa dai dovada de imaginatie.

In anul 2015, mai ales toamna, bandana va fi peste tot. Nu te vei mai desparti de ea cu siguranta.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>