Costumele de baie cu franjuri – o tendinta atemporala

O tendinta aproape atemporala, costumele de baie cu franjuri nu inceteaza sa inspire marii creatori pentru noile lor colectii. Franjurii sunt cei care iti vor oferi un look boem si senzual. Alaturi de costumele de baie cu franjuri vei fi dezinvolta si iti vei dezvalui pielea bronzata.

Franjurii sunt detaliile care iti ofera un look super trendy si sexy dar si un spirit boem. In plus, franjurii sunt cei care pot sa puna cel mai bine in valoare un bust mai mic.

Un look hippie sic. Indrazneste sa mizezi si tu pe un look boem sic in bikini. Dar trebuie sa porti o singura piesa cu franjuri pentru a nu-ti supraincarca tinuta. Daca porti bikini cu franjuri, alege niste accesorii simple. Dar daca porti un costum de baie mai sobru, mai simplu, poti miza totul pe accesorii – geanta cu franjuri, tunica, fusta sau kimono… franjurii sunt peste tot si nu te vei mai satura de ei.

Poti alege fie costumele de baie tip bustiera cu franjuri in nuante de albastru si de negru, fie cele mai colorate costume de baie cu imprimeuri si cu franjuri. Cele cu franjuri si cu motive tribale arata si ele minunat. Dar si costumele de baie intregi in nuante de albastru si de alb. Nu uita deci ca albastrul este cea mai trendy culoare a acestui sezon atunci cand vorbim despre costumele de baie.

Franjurile alaturi de costumele de baie vin cu o nota in plus de feminitate si de volum pentru piept. Daca este ales asa cum trebuie, costumul de baie cu franjuri este cel care iti va pune cel mai bine silueta in valoare, cu zonele corpului pe care vrei sa le evidentiezi.

Vrei un loom sic si boem in acelasi timp? Costumele de baie cu franjuri sunt in acest caz cele de care ai nevoie pentru vara anului 2015.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>